Arrangement

Aktivitetskortet_Høst18_Kurs.jpg

Knutepunkt Møllaren

Knutepunkt Møllaren inviterer til fellesskap, kaffe og kreativ utfoldelse.

Knutepunkt Møllaren er en åpen møteplass for ungdom - her kan man stikke innom for å møte venner, spille spill, drive med kreative aktiviteter eller bare henge.

Vi holder til på Vitalitetssenteret, Wolffsgate 12, på Møhlenpris og har fast åpningstid tirsdager klokken 15.00 - 20.00. Det hender vi har aktiviteter også på andre dager/tider/steder. Vi følger skoleruten, og har stengt de ukene/dagene skolen har stengt.

Her er noen av aktivitetene du kan delta på:

 

Hiphop

Vi arrangerer kurs i hiphopdans med danseren Przybyslaw Sobierajski Paz. Det kreves ingen forkunnskaper for å delta, og dette er en god mulighet for å prøve seg på dans.

Sted: Vitalitetssenteret (Wolffsgate 12), Kultursal (1. etg)

Tid: Fredager kl 15.00 - 17.00

Teater

Interesserer du deg for teater? Liker du å opptre foran et publikum og vise dine talenter? Eller vil du bare lære mer om teater og skuespill? Vi arrangerer teaterkurs med erfarne instruktører. Her vil du få lære om alt fra øvelser og teknikker, til målrettet arbeid mot en forestilling. Kurset passer for alle, enten du allerede holder på med teater eller aldri har prøvd det før. Instruktør Alvin Lindø.

Sted: Vitalitetssenteret (Wolffsgate 12), 2. etasje, Rom 3. 

Tid: Tirsdager klokken 16.00 - 18.00.

Kunstlaboratoriet

Et åpent tilbud for alle de kreative ungdommene som har gode ideer, og som har lyst til å utforske noe nytt innenfor visuell kunst. Det blir kreative eksperimenter innenfor lys, skygge og farger. Det kreves ingen forkunnskaper for å delta. Instruktør: Marta Rostecka.

Sted: Vitalitetssenteret (Wolffsgate 12), Rom 2. 

Tid: Tirsdager klokken 17.00 - 20.00.

Musikkstudio

Knutepunkt Møllaren har åpnet studio! Her vil det bli mulighet til å spille inn sang/rap og ulike instrumenter, lære om musikkproduksjon eller lage podcast. Du har også mulighet til å lære om låtskriving eller å spille instrument som gitar, bassgitar eller piano.

Sted: Vitalitetssenteret (Wolffsgate 12), 2. etg, Øvingsrom 1. Tid: Tirsdager klokken 17.00 - 20.00.

Medieverksted

Her kan du lære å fotografere og filme og å redigere det du har laget. Lær hvordan du kan kombinere foto, film og grafikk for å skape noe som forteller den historien du ønsker å fortelle. Det kreves ingen forkunnskaper for å delta. Vi har utstyret - du har ideene! Instruktører er Trude Kraft og Pål Bernard.

Sted: Vitalitetssenteret (Wolffsgate 12), 2. etg, Rom 1 . Tirsdager klokken 16.00 - 20.00.

 

Bli med i klubbstyret

Har du lyst til å sitte i klubbstyret? Vi trenger deg med engasjement, som har lyst til å lage arrangementer for andre ungdommer og være med å drive klubben videre. Bli med på å skape en trygg, gøy, avslappende og kreativ samlingsplass for andre ungdomsskoleungdommer! Stikk innom og snakk med klubbleder hvis du er interessert, eller send en epost: Ausra Blazauskaite

 

 

Åpne møteplasser ungdom

Her kan du som er i alderen 13 - 16 år stikke innom for å møte venner, spille spill, drive med kreative aktiviteter eller bare henge sammen med andre. Tilbudene har fokus på medvirkning fra ungdommene selv, Møteplassene har voksne aktivitetsledere. Sammen med ungdommene vil de legge til rette for aktiviteter ut fra ungdommenes egne ønsker og initiativ.

 

Andre åpne ungdomstilbud og ungdomsklubber

Det finnes også en rekke andre ungdomstilbud som er åpne/drop-in. Kanskje har du en spesiell interesse du ønsker å dyrke? Ta en kikk nedenfor og se om du finner noe som passer for deg. Tilbudene er i regi av kommunen eller av ulike organisasjoner.