Arrangement

Den Lille Store Reisen - Open Window Theatre (9).jpg

Scenekunstfest BARN: «Scuba»

Hver høst arrangeres SCUBA på Barnas kulturhus, hvor scenekunst og undring står i fokus.

Scuba for barnefamilier på barnas kulturhus lørdag 17.11 og 24.11 kl 13–16

Se festivalfolder her.

1313.45 FORESTILLING:
Den lille store reisen: Den nysgjerrige lille fuglen Kiwi oppfyller drømmen om å fly i en vakker luftballong. Den svever høyere og høyere opp til månen og stjernene. Skuespiller og kunstnerisk leder i Open Window Teatre, Dominika Minkacz-Sira tar oss med ut i verdensrommet i en forestilling som utvider horisonter og som kan skape sterkere bånd mellom store og små. Open Window Theatre – Dominika Minkacz-Sira. Fra 2 år

13.45–16 VERKSTEDER:
Sansereisen: Kjenn på vinden som får kroppen til å svaie, lytt til regnet som får deg til å danse og føl varmen fra solen når skyene forsvinner. Sammen med Dominika utforsker vi fantasien, sansene våre og krop-pens bevegelser. Kiwi blir med på reisen. Utstillingssalen. Dominika Minkacz-Sira. Fra 2 år.

UFO-mysteriet: Et uidentifisert flyvende objekt, en UFO, har landet på jorden. Skal vi tørre å nærme oss, og til og med gå ombord? Får vi UFO’en til å fly? Og hvor vil fartøyet, i så fall, bringe oss? Bli med på en interaktiv reise til det ukjente.  Malersalen. Jon Eirik Sira. Fra 2 år. 

Planeten Glow: Ute i rommet ligger en helt annen verden – en verden av glødende lys i ulike farger og former. På planeten Glow kan du ta på og leke med noen av de lysende objektene. Eller kanskje du bare vil ligge å sveve, mens du ser på alle lysene. Visningssalen. Uten formidler. Fra 2 år.