Arrangement

Alfa&Omega_Astrid_JacobForsell_0_WEB.jpg

LitteraturfestBarn: Alfa & Omega

Velkommen til årets litteraturfestival på Barnas kulturhus.

Hovedtema for årets festival er REISE. 

Program lørdag 10.2 og 17.2:

13-13.45 FORESTILLING:


Astrid og eg: 
Vi kjenner alle Pippi, Emil, Lotta, Karlson på Taket og Marikken. Men hvor godt kjenner vi damen som skapte disse kjære figurene og deres magiske univers? I Krabatenes forestilling «Astrid og eg» blir vi kjent med forfatteren Astrid Lindgren. Hun var et eventyr i seg selv.. Fra 3 år.

 

13.45-16 Utstilling og VERKSTEDER:


The Characters
Årets festival-kunstner på Barnas kulturhus er Tonje Bøe Birkeland. Vi viser hennes fotografier av fiktive oppdagelsesreisende kvinner, og bøkene hennes, The Characters, som forteller historiene. Verksted og formidling i utstillingen ved Tonje Bøe Birkeland

Astrid Lindgrens verden
Utstilling: De velkjente tegningene fra Lindgrens bøker, laget av den svensk-estiske illustratøren Ilon Wikland vises samtidig som man kan lese i bøkene, høre historier fra lydbok eller se utsnitt fra filmene.

Ballongferden
Barna lager egne luftballonger med kurv og kommer med ønsker hvor de vil reise og hva de vil ha med på turen. Luftballongene blir en del av en installasjon som vil vokse i omfang helt til siste festivaldag. Etter endt festival kan de som eier luftballongene ta dem med hjem. Verksted ved Annette Marandon.

Last ned hele festivalprogrammet her.