Arrangement

KveldmatturTurbo klar for tur Foto: Veronika Turøy Eidej.jpeg

Familietur: Kveldsmattur til Nattlandsfjellet

Pakk kveldsmaten i sekken og bli med Barnas Turlag ut på kveldsmattur. I dag går turen til Nattlandsfjellet, og selv om det er litt bratt går det fint å ha med barnevogn.

Oppmøtested/tilkomst: Vi møter på Nattlandsfjellet ved bommen til turveien (Adresse: Nordre nattlandsfjellet 104). Dit kommer du ved å ta av ved bensinstasjonen (Shell) i Nattlandsveien og følge veien opp Nattlandsfjellet. Ta til venstre ved skiltet ´Velkommen til Nattlandsfjellet´. Parkering på venstre side etter 400m. Det er også mulig å ta busslinje nr. 2 til Mannsverk og så busslinje nr. 81 opp til Nattlandsfjellet (nr. 81 har avgang 17:26, retur 19:33).

Oppmøtetid: kl. 17:30   

 

Beskrivelse av turen:

Turen går på grusvei oppover i retning Nubbevannet. Grusveien gjør det mulig å ha med barnevogn (det er bratt, men vi skal ikke gå så langt). For barn som kan gå selv skal vi finne noen turstier som går parallelt med grusveien og selvfølgelig kan de voksne også bli med på stien. Vi går et stykke oppover til rester av en gammel hytte som het ´Fjelly´. Her kan vi lage bål eller vi kan gå et stykke nedover igjen og lage bål ovenfor Helgeseter ved Helgely. Arrangementet avsluttes i 19:00-tiden.

Mat: Ta med kveldsmat og drikke til familien din. Vi lager bål, så ta gjerne med mat som kan tilberedes på/i bålet.  Husk refleksvest og hodelykt. 

Pris: Gratis. Krever ingen påmelding, det er bare å møte opp.