Arrangement

Kom deg ut dagen i Bergen_Bergen og Hordaland Turlag_Foto av Fredrik A. Kaada (64).t5873abdb.m1200.x75f04b7c.jpg

Kom deg ut-dagen i Bergen. Byfjellsdagen

Stor aktivitetsdag med Barnas Turlag ved Tennebekktjørna

Kom og lek med oss på Byfjellsdagen søndag 1. september, kl. 11-15. Her bugner det av smaksprøver på en rekke flotte friluftsaktiviteter! Dagen arrangeres i forbindelse med den nasjonale KOM DEG UT-DAGEN. 

I samspill med andre friluftsorganisasjoner inviterer vi nok en gang hele byens befolkning til en aktivitetsdag for barn og barnefamilier denne gangen ved Tennebekktjørnet.  Her legges alt til rette for en leken søndag, med fokus på utforsking og samhold. De enkle naturgledene ligger tilgjengelig i nærmiljøet. Det blir en dag spekket med aktiviteter som kajakk og kanopadling, edderkoppnett, hest og kjerre, naturstier og mye mer moro for hele familien. Det er mulig å trille med barnevogn eller rullestol rundt Tennebekktjørnet, og noen av aktivitetene vil vere tilgjengelige fra grusveien.

Oppmøtested: Tennebekktjørna

Arrangementet starter kl. 11.00 og avsluttes kl 15:00. Bli med på masse moro, skikkelig god stemning og bålkos.

Reise: Begrenset parkeringsmuligheter ved Tennebekktjørn, vi oppfordrer alle til å reise kollektivt. Dere kan ta buss nr.16 til Nipedalen snuplass. En voksen reisende kan ta med seg opptil 4 barn fra 6-17 år gratis.   Ellers er det noen parkeringsplasser. 

Mat: Ta med drikke og mat som kan grilles (husk grillspyd). Gilde sponser pølser så langt det rekker, men ta gjerne med noe som kan grilles til deg og din familie. 

Utstyr: Vi kler oss etter været og en hel dag ute i det fri. Husk at ull holder på varmen selv når det blir vått. Ha med ekstra ull i sekken.