Arrangement

Jenteskøytedag.jpg

Gratis skøytedag for jenter

For alle jenter som ønsker å lære å stå på skøyter og er nysgjerrig på hockey

Bergen Ishockeyklubb inviterer alle jenter 4-10 år (+-) til en gøy dag på isen. Profesjonelle trenere på is med tilpasset veiledning. Åpen kiosk og sosialt med jentelaget til BIK etter is. Ta gjerne med en venninne, votter, skøyter og hjelm om du har. Du kan også låne utstyr i hallen.

Som et ledd i satsningen til Ishockeyforbundet på jenter, ønsker vi at alle jenter skal få smake på jentehockey, lære å skøyte på 1-2-3, oppleve isglede og få nye venner.

Praktisk informasjon:
- Frammøte for registrering og informasjon 11.15 - inngang oppe
- Garderobe merket Dame for omkledning (dere blir vist vei)
- Du trenger kun skøyter, hjelm og et par votter og litt varmt tøy. Har du ikke skøtyer og hjelm, kan du låne gratis i hallen.
- Isøkt er fra 12.00 - 13.00. Det vil bli øvelser og aktiviteter for alle nivåer. Vi vil at alle skal ha det gøy ut fra sine egne forutsetninger.
- Etter isøkt samles vi til en sosial økt med litt kos i klubbrommet med foredrag og konkurranser i regi av jentelaget
- Åpen kiosk

Hockey er den raskest voksende jentesporten i verden, noe som også har spredt seg til Norge og Bergen. BIK har eget jentelag i U11-13 og jenter som deltar på aldersbestemte lag fra U8-U15, og vi blir stadig flere!

Hockeysporten er spesielt gunstig for barn og ungdom, og er ved siden av turn kanskje den idretten som gir barn mest allsidighet. Uttalelsene kommer først og fremst grunnet de mange momentene ishockey inneholder, som motorikk, koordinasjon og balanse, men også fysisk styrke og utholdenhet. I tillegg er hockey en aktivitet som gir barna en utrolig mestringsfølelse - på hver trening.

Etter jentedagen er ferdig, ønsker vi alle de jentene som har lyst å prøve ishockey videre hjertelig velkommen til vår skøyte- og hockeskole som har treningstider tirsdager kl 18.15-19.15 og lørdager 11.00-12.00.