Arrangement

fløyenkidszipline

FløyenKids ziplinepark

Fly mellom trærne på Fløyen!

FløyenKids ziplinepark. 

Ziplineparken har åpent hver dag fra og med søndag 12.august til og med søndag 26.august fra kl 12-16.  Utover høster har vi åpent søndager og i høstferien fra kl 12-16.

Ziplineparken har 5 zipliner som går i en liten rundtur på kryss og tvers over Troll løypen. 

FløyenKids ziplinepark er bygget for barn over 140 cm. Du får på deg klatresele og hjelm, deretter må du gå gjennom en liten opplæring om hvordan ziplinen fungerer før du kan hive deg ut og sveve mellom trærne.

FløyenKids ziplinepark er betjent og sikkerhet er vårt viktigste fokusområde. Alle våre aktivitetsverter er sertifiserte instruktører. Det vil alltid være aktivitetsverter tilstede i åpningstiden til FløyenKids ziplinepark.

Alle som skal bruke ziplineparken må gjennomgå sikkerhetsopplæring i bruk av utstyret og hvordan reglene er i FløyenKids ziplinepark.

Opplæring hver hele time; kl 11, 12, 13 og 14.00. Merk at forhåndskjøpte online billetter er garantert plass til oppsatt tid. Velger du dropp inn time, kan du risikere å vente en time eller to om det er fullt.

*Alle barn under 18 år må ha godkjenning fra sine foresatte for å delta i aktiviteten.
* Barn under 12 år skal være i følge med en voksen hele tiden i parken.

Alle brukere av FløyenKids ziplinepark skal signere egenerklæring på stedet og delta i opplæring før de starter aktiviteten.

 

 

 

Luftig bursdag? Legg bursdagsfesten til FløyenKids ziplinepark!
Feire bursdag i FløyenKids zipinepark? Send forespørsel og motta pristilbud; epost: Guro Øvsthus; guro@floyen.no