Arrangement

linnea singel.png

Hekseringen

Hekser, magi, pyro og humor i sommerens familieforestilling

SUKSESSFORESTILLINGEN ER TILBAKE - NÅ PÅ FLØYEN!

“Hekseringen” er endelig tilbake! Eventyret har fått fantastiske nye omgivelser på Bergens tak, Fløyen! Her blir det hekseri og trylleri, midt inne i det naturskjønne landskapet, som er med på å sette stemningen for en magisk kveld.

Året er 1665, og heksebrenning foregår over hele Europa. I Bergen må 12 år gamle Kristina og bestevennen Peder forsøke å redde Kristinas bestemor, da hun blir tiltalt og dømt som heks, og står i fare for å bli brent på bålet. De to barna må ut på en farlig ferd, og får erfare trolldom og heksekunster på nært hold. Kan de redde Besta fra flammene?

Familemusikalen “Hekseringen” ble en favoritt blant både publikum og kritikere da den ble satt opp i 2017 og 2018. BAs anmelder kalte oppsetningen “et imponerende stykke arbeid”, mens BT beskrev en “scenisk sikkerhet i alle ledd” og “pyroeffekter som flammer virkningsfullt opp i nattemørket”.

Nå kan du igjen oppleve denne storslåtte, spektakulære forestillingen fra Fyllingsdalen teater, i trygge og gode rammer. Vi gjennomfører en rekke smittvernstiltak, og selger kun et begrenset antall billetter, for å sikre avstand mellom publikummerne på Fløyen.

Forestillingen settes opp fra 3 – 15. august fra kl. 21:30 til ca. kl. 23:00 (muligens noe senere). Vi oppfordrer til å være tidlig ute da det vil skje mystiske ting på Fløyen som passer for barn og voksne, før forestillingen starter, i tidsrommet fra kl. 20:00 – 21:00.

Forestillingen vil skje på Fløysletten, like bak trollskogen ved Fløibanens øvre stasjon. Det er unummererte plasser til forestillingen.

VELKOMMEN TIL EN SPENNENDE FAMILIEFORESTILLING I MAGISKE OMGIVELSER!

Kjøp billetter her