Arrangement

Juletog.jpeg

Juletoget på Gamle Vossebanen

Ta plass på juletoget på Museet Gamle Vossebanen!

Gledelig jul! Sammen med Janus kan vi søndag 8. desember tilby reise med årets Juletog!

 

Ta toget fra Garnes og Arna, til Janusfabrikken på Espeland. Ombord på toget blir det julestemning for hele familien. Kanskje møter du julenissen ombord i toget? Vi serverer pepperkaker og gløgg ombord, og det vanker en liten gave til barna.

 

Janus åpner dørene og ønsker alle sammen hjertelig velkommen! De holder juleåpen butikk med noen ekstra gode juletilbud. Espeland stasjon er åpen og serverer gløgg og pepperkaker, og du kan få en omvisning i en julepyntet direktørbolig.

 

Billetter til toget koster kr. 100,- per person. Billetten er gyldig for tur og valgfritt tidspunkt for retur. For passasjerer med BT Fordel-bevis er prisen 80,- kroner per person. Barn 0-3 år befordres gratis. Billetter kan kjøpes på toget eller på Garnes stasjon. Stasjonen er åpen fra første togavgang til siste ankomst.  

 

Toget har avgang på timetall fra og med 10:00 til og med 15:00. Fra Garnes på minuttall 00, fra Arna gamle stasjon på minuttall 10 og til Espeland/Janus på minuttall 20. Fra Espeland/Janus på minuttall 30, fra Arna gamle stasjon på minuttall 40 og til Garnes på minuttall 50. 

 

For mer informasjon besøk på våre hjemmesider: www.gamlevossebanen.no

Følg oss på Facebook: Museet Gamle Vossebanen

Instagram: @museetgamlevossebanen