Arrangement

herbarium-kopi.jpg (1)

Park Life: Herbarium

Kunstpilotene inntar Nygårdsparken – “e du me?”

Klar for kreative “parkhugg” i vår egen “Central Park”?

Nygårdsparken er en grønn oase med sine mange plener, trær, fontener, skulpturer og vannspeil. Hva med et motbakkeløp i kunstens navn? Med sin alpine utforming inviterer parken til fysisk kreativitet og med sine bløte former og små broer til romantisk vandring. Parken rommer mye, også mulighet for å utforske, leke og lage kunst i natur.

Gjennom hele 2019 inviterer kunstpilotene i samarbeid med Bergen kommune til verksteder rundt omkring i parken. Vi rigger opp en kunstcamp, skaper sammen og lager midlertidige installasjoner.

Lørdag 17. august kan du lage nye arter til et fremtidens herbarium.

Bli med oppdagelsesjakt langs bakken i parken. Vi samler inn biologisk materiale, og pusler det sammen til nye vekster. Vår nyoppdagede planteverden dukker opp side om side med parkens naturlige flora.

Hvor: Verkstedet finner du i øvre del av Nygårdsparken. Se etter oppslag i kaféen i Nygårdspark paviljongen, eller speid etter telt...

NB! Har du ikke vært deltaker i “Park Life” serien tidligere? Alle som deltar på verkstedene i parken dette året får muligheten til å designe sitt eget flagg - din signatur og inngangsbillet til "Park Life" i Nygårdsparken i 2019.

Web: facebook.com/kunstpilotene

Arrangør: Bymiljøetaten, Bergen kommune.