Arrangement

Robin Hood_01 - Sara og Senam.jpg

Ferieaktiviteter med Robin Hood Huset

Bli med på gratis aktiviteter i skoleferien!

Høstferien : Robin Hood Huset arrangerer flere aktivitetsdager for barn i følge med en voksen. Alle aktiviteter er helt gratis! Ta kontakt med aktivitetsleder Diane Berbain for program og påmelding, på sms: 941 83 927 eller epost diane@robinhoodhuset.no

Program:

Tirsdag 8. oktober – Osterøy museum!

Sted: Robin Hood Huset
Tid: 11-15
Påmelding på SMS eller epost
Turen går til hjertet av Osterøy for å besøke Osterøy museum! Det ligger vakkert til på Gjerstad. Sammen med gamle og nyere hus i et spennende tun, viser det levemåten på bygdene nord for Bergen.
Vi møtes på Robin Hood Huset, tar toget til Arna sammen og deretter buss til Presttun der ligger museet. Turen tar omtrent en time. Vi bringer mat, ta med drikke!" 

Torsdag 10. oktober – Spikking på Hordamuseet!

Sted: Robin Hood Huset
Tid: 1045-14
Påmelding på SMS eller epost

Hordamuseet tilbyr familieaktiviteter med gjenbruksverksted og leker. Besøk den flotte Båthallen, se Fiskerbondeutstillingen og lære mer om spikking i spikkeutstillingen. Aktivitetene foregår i og rundt hovedbygningen.
Vi tar bybanen og bussen sammen (reisetid: ca én time), og bringer mat. Husk å ta med flaske.
Voksne har ansvaret for barna i gjennomføringen av alle aktiviteter.

Lørdag 12. oktober – VilVite!

Sted: Robin Hood Huset
Tid: 13.45-17
Påmelding på SMS eller epost

Velkommen til vitensenteret VilVite – og aktiviteter for barn og voksne! Her kan dere leke, lære og ha det gøy sammen. Den store utstillingen er full av interaktive installasjoner som inviterer til utforsking av naturvitenskapens spennende verden.
Vi møtes på Robin Hood Huset og går sammen dit. 
 

Søndag 13. oktober: Familiekafé BAKING!

Sted: Robin Hood Huset
Tid: 12-16
Vi baker deilige sjokolademuffins!

Juleferien (21.12, 22.12, 23.12, 24.12, 27.12, 28.12, 29.12., 31.12): Robin Hood Huset arrangerer flere aktivitetsdager for barn i følge med en voksen. Alle aktiviteter er helt gratis! Ta kontakt med aktivitetsleder Diane Berbain for program og påmelding, på sms: 941 83 927 eller epost diane@robinhoodhuset.no