Arrangement

Mini Ulriken aktivitetsdag.jpg

Mini Ulriken aktivitetsdag

Lek og moro på høyfjellet midt i byen!

MiniUlriken familiedag.

Lørdag 21.April – Familie-/aktivitetsdag med Smaksverkstedet, grilling hos Sky:skraperen Restaurant, ballonger og besøk av Kilde Proteinvann.

Smaksverkstedet: 13:00-15:00
Grilling: 12:00-
Fjellyoga: 17:00-18:00

Lørdag 26.Mai – Familie-/aktivitetsdag med Smaksverkstedet, grilling hos Sky:skraperen Restaurant, ballonger, musikk og lek.

Lørdag 16.Juni – Familie-/aktivitetsdag med Smaksverkstedet, grilling hos Sky:skraperen Restaurant, ballonger, musikk og lek.

Ulriken Yoga sammen med Just Breathe Movement 15:00.

Lørdag 21.Juli – Familie-/aktivitetsdag med Smaksverkstedet, grilling hos Sky:skraperen Restaurant, ballonger, musikk og lek.

Lørdag 25.August – Familie-/aktivitetsdag med Smaksverkstedet, grilling hos Sky:skraperen Restaurant, ballonger, musikk og lek.

Praktisk informasjon: 

- Aktiviteter sammen med Smaksverkstedet er gratis.
- Familiedagen blir avlyst dersom banen er stengt pga for mye vind.

 

 

 

 

FJELLTOPPBEVIS TIL TURGLADE BARN
Ulriken364 ønsker å premiere små fjellvandrere som går Ulriken643 opp eller går turen over Vidden! Hver dag deler vi ut Fjelltoppbevis. Ønsker dere en aktivitet på turen så vil det bli mulig å hente Fjellbingo på nedre stasjon. La barnet krysse av for det de ser på turen & fargelegge etterpå! Legg den i den oransje postkassen på toppen og bli med i trekningen av Ulriken643 premier (merk med navn og tlf.nr).

Fjelltoppbevis kan hentes i Fjellbutikken etterpå. Hvert Fjelltoppbevis blir unikt når barna setter farge på det.