Arrangement

Mini Ulriken aktivitetsdag.jpg

Mini Ulriken aktivitetsdag

Lek og moro på høyfjellet midt i byen!

MiniUlriken familiedag.

16. juni:

 

Bli med på en aktiv og familiedag på Ulriken på lørdag, sammen med Folkelig🎉Det er meldt litt regn, men vi er klare med lekne aktiviteter på toppen av fjellet, quiz og superkule premier!

10:00: Bli med å gå opp Ulriken med instruktører. Møt opp på Ulriken nedre stasjon sammen med venner og familie! Aktiviteter på vei opp👋🏻

11:30: Smaksverkstedet står og tar dere i mot utenfor Fjellbutikken. Bli med å lage fruktspyd🍡 Passer godt for de som trenger litt ekstra påfyll eller bare har lyst til å lære seg noen nye mattriks.

12:00: Yoga sammen med Kine fra Just Breathe Movement🙏🏻 For hele familien!

13:00: Bli med instruktører på 30-minutters treningsøkter med Gategym i Tufteparken, for store og små.

 

Lørdag 21.Juli – Familie-/aktivitetsdag med Smaksverkstedet, grilling hos Sky:skraperen Restaurant, ballonger, musikk og lek.

Lørdag 25.August – Familie-/aktivitetsdag med Smaksverkstedet, grilling hos Sky:skraperen Restaurant, ballonger, musikk og lek.

Praktisk informasjon: 

- Aktiviteter sammen med Smaksverkstedet er gratis.
- Familiedagen blir avlyst dersom banen er stengt pga for mye vind.

 

 

 

 

FJELLTOPPBEVIS TIL TURGLADE BARN
Ulriken364 ønsker å premiere små fjellvandrere som går Ulriken643 opp eller går turen over Vidden! Hver dag deler vi ut Fjelltoppbevis. Ønsker dere en aktivitet på turen så vil det bli mulig å hente Fjellbingo på nedre stasjon. La barnet krysse av for det de ser på turen & fargelegge etterpå! Legg den i den oransje postkassen på toppen og bli med i trekningen av Ulriken643 premier (merk med navn og tlf.nr).

Fjelltoppbevis kan hentes i Fjellbutikken etterpå. Hvert Fjelltoppbevis blir unikt når barna setter farge på det.