Arrangement

maanelanding-liggende-kopi.jpg

Sommer på VilVite

Mye nytt på VilVite!

VilVite er et inspirerende vitensenter som passer for barn og voksne som liker å utforske, utfolde seg og ha det gøy sammen. Her kan du lære om naturfag på en underholdende måte. Bare i hovedutstillingen er det rundt 100 ulike interaktive installasjoner.

Denne sommeren kan du prøve en helt nye attraksjon hvor du kan «gå» på månen. Etter turen i verdensrommet kan barn og voksne utforske hva som skjer på havbunnen i VilVites nye undervannsstasjon. Hvilke lyder kan du høre der nede i havets dyp? Prøv også roboter og vanneksperimenter, hjernenøtter eller byggeplassen. I Sentrifugalskapen kan du sykle 360 grader – uten å falle av sykkelen.

I Skaperhagen finner du 10 nye installasjoner – aktiviteter hvor du kan eksperimentere med lys, luft, raketter og racerbiler, for å nevne noe. I tillegg kan du oppleve temautstillingen Prosjekt Fantasi – med barn og unges egne oppfinnelser, som det er laget en stor, interaktiv utstilling av. La deg fascinere i vitenshowet KjemiMagi, og de aller yngste får sitt eget Ballongbaluba - et eksperimentelt ballongeventyr for 3-6 år.

På VilVite er det lett å bli både inspirert og engasjert. Så sett av god tid når du besøker vitensenteret i sommer! Det er flere caféer i bygget og området – eller du kan nyte medbrakt i parken eller på matpakkerommet. Og får du lyst på et bad, er det både strand og bryggekant like ved.

Ta Bybanen til holdeplassen Florida, så er du 200 meter unna. Eller du kan ta en spasertur, det tar bare 15 minutter fra Fisketorget til VilVite. Dette er absolutt en barnefavoritt du ikke bør gå glipp av!


VilVite
10-17: Lek og lær i utstillingene på VilVite
Alt på inngangsbill. 165/190/620
Se vilvite.no