Arrangement

Fisken og plasten - lys-kopi.jpg

VilVIte med «Fisken og plasten» og Nerdy Derby

Få med dere forestilling og Nerdy Derby på VilVite

Utforsk og ha det gøy i utstillingene! Delta på spennende og lærerike verksted, aktiviteter og vitenshow. Få med «Fisken og plasten» og Nerdy Derby!

Opplev «Fisken og plasten»
Fisken og plasten er en inspirerende forestilling formidlet på en visuell og spennende måte. Den er full av fascinerende elementer som engasjerer og begeistrer. Akrobatikk, lys-show, musikk og humor er med på lekent å bringe frem et viktig budskap om å ta vare på havet.

Delta på Nerdy Derby! 

I Nerdy Derby skal du lage en racerbil som skal kunne kjøre raskest mulig på en bilbane. Du lage bilen akkurat som du vil, og teste den mange ganger – for å få den til å kjøre raskest mulig. Etter løpet er ferdig hjelper alle til med å demontere og rydde alle bitene på plass. Her gjenbruker vi!

 

Lek og lær i VilVites utstillinger
Lek, lær og ha det gøy sammen i utstillingene på VilVite. 

VilVite er for alle som liker å utforske fenomener, naturvitenskap og teknologi – eller bare vil ha det gøy. Den store utstillingen er full av interaktive installasjoner som engasjerer hjernen og kroppen til både barn og voksne. Vanneksperimenter, roboter og byggeplass for de yngste er noen eksempler blant 100 ulike aktiviteter.