Arrangement

aquarama_bad_badeland_0088.jpg

Sommer på Aquarama

Åpent hver dag og garantert god badetemp!

Det skjer mye spennende på Aquarama i sommer! 

Møt AquaLama og dra på skattejakt
Hver dag i sommerferien kan du møte vår egen maskot, AquaLama. AquaLama er snill, litt rampete og veldig glad i å bade. I ferien vil det bli annonsert på høyttaleranlegget når Jakten på den forsvunne diamanten starter. Da kan barn i alle aldre være med og lete. Diamantene har ulike farger og de kan finnes både høyt og lavt, i vann og på land. Lykke til!

AquaYoung Sommerbånd
Er du mellom 11 og 15 år og ønsker å bade i Aquarama til en billig penge i hele sommer? Med AquaYoung Sommerbånd kan du bade så mye du vil for kun kr 499,- I tillegg får du 1/2 pris på diverse produkter i serveringen. Med AquaYoung Sommerbånd lønner det seg allerede fra tredje besøk.

 

Badebalje i helsebadet
Hver onsdag kl. 13.30 til 18.30 og hver søndag kl. 10.00 til 13.00 kan du sammen med venner og familie eller alene nyte deilige timer i Helsebadet. For deg som ønsker å tilbringe bare litt tid i vannet, enten for trening eller velvære, er AQ Badebalje et prisgunstig alternativ. AQ Badebalje gir også en gylden mulighet til å lære barnet å svømme i et varmt basseng med en temperatur på 34 grader. 50,- baby/barn. 100,- voksen.

Dag 2 til 50%
I helger og ferier kan du kjøpe “Dag 2”-billett til halv pris i AQ Bad. Tilbudet gjelder for ordinære billetter og kjøpes i resepsjonen i AQ Bad ved ankomst eller før du forlater anlegget. Må benyttes innen 7 dager.

 

For mer info, se her