Arrangement

DNT Reflekstur.jpg

Vintercamp Bjørnevasshytta

For deg mellom 12 til 16 år på ungdomsskolen.

Bli med på vintercamp på Bjørnevasshytta. For deg mellom 12 til 16 år på ungdomsskolen. Det blir trugetur, topptur, skileik, fyring i ovn så trivsel faktoren går i taket på kvelden.

Mandag 19.2: Rutebuss fra Kristiansand 08.45 til Valle. 11.30 avreise fra Valle i egen buss til Bjørnevasshytta. Bor du i Setesdalen eller langs veien kan du sitte på med buss fra Valle eller bli kjørt opp av foreldre om det er ønskelig. Dette må gis beskjed om.

Innlosjering på hytta og mat når vi kommer opp. Bli kjent leker og rigge til hytta fram mot middag. Etter middag er det trugetur med Hodelykt.

Tirsdag 20.2: Frokost og smøring lønsj. Vi skal ut på topptur Holfjell. Ser litt på kartet før vi går ut på tur. Underveis vil vi snakke litt om sikker ferdsel, skred og se på faresignaler. Tilbake på hytta og lage middag. Avslapping etter oppvask med en klassiker

Onsdag 21.2: Frokost og vi smører niste. Vasker ut av hytta og drar ut. Vi skal ha hopp, kuler og staup, orgeltramp, uvyrdslåm løype. Dette bygges under veiledning. Testing av elementer før det gjennomføres renn. Fyre bål

Buss fra Bjørnevasshytta til Valle, og videre til Kristiansand.