Arrangement

Sabeltann.jpg

Kaptein Sabeltann og Den Forheksede Øya

Hiv og hoi!

Kaptein Sabeltann-forestillingen - fra 5. juli

Gled deg til en uforglemmelig sjørøvernatt! Kaptein Sabeltann og Den Forheksede Øya spilles mandager til lørdager i perioden 5. juli - 1. aug. kl. 23.00.

Kveldsforestillingen Kaptein Sabeltann og Den Forheksede Øya ble raskt utsolgt sommeren 2016. Men Kaptein Sabeltann vender alltid tilbake... Heldigvis.

En flyvende heks, ekte sjøslag, en scenografi som kan ta pusten fra de fleste og betydelige mengder dynamitt og krutt... Det er noe av det som gjør kveldsforestillingen Kaptein Sabeltann og Den Forheksede Øya til en magisk opplevelse.

I det natten senker seg over Kjuttaviga og hele familien setter seg litt tettere sammen er stemningen og spenningen til å ta og føle på. Det er noe helt spesielt å sitte musestille sammen med 2500 andre små og store sjørøvere og se Den Sorte Dame, innhyllet i røyk og lys, gli lydløst inn i bukta. Får vi se Kaptein Sabeltann snart? Hva kommer til å skje i kveld? Over 1,3 millioner små og store har sett kveldsforestillingene med Kaptein Sabeltann siden starten i 1990. Det er med god grunn...

Kaptein Sabeltann og Den Forheksede Øya ble sommeren 2016 belønnet med terningkast 5 av Dagbladet. I 2017 får du en ny mulighet til å se forestillingen.

Forestillinger 2017
Spilles mandager til lørdager i perioden 5. juli - 1. aug. kl. 23.00.