Arrangement

SirkusJesper_41.jpg

Sirkus Jesper

Sirkus Jesper er et familiesirkus uten sidestykke!

Latteren runger i sirkusteltet på Festplassen i Kardemomme by i en fest av et sirkus - slik sirkus faktisk skal være! Sirkus Jesper passer absolutt hele familien - la deg begeistre du også!

I mer enn 60 år har barn og voksne kunnet lure på hva som skjedde med Jesper – hvordan ble livet som sirkusdirektør?

For du husker kanskje at fortellingen om Kardemomme by avsluttes med at de tre røverne tar et farvel med et liv på skråplanet, og går inn i mer etablerte yrker? Kasper blir brannmester, Jonatan blir baker - og Jesper blir altså sirkusdirektør. Og nå er endelig Sirkus Jesper her - i Dyreparken! Sett deg godt til rette - for alt ligger til rette for en hyggelig opplevelse for hele familien! 

Sirkus Jesper er et sånt sirkus du drømmer om. Både lys, teltduk, manesje, klovner, linedanser og stemningen er akkurat slik den skal være. Det eneste som ikke er helt på ekte, er dyrene...

På Sirkus Jesper får du blant annet møte den dansende "hesten" Hippokrates, linedanseren Columbine og den musikalske klovnen BonBon. Alle har de ventet på den dagen de skulle få sin egen sirkusdirektør, og med hjelp av fru Bastian trer Jesper inn i manesjen. Men er han klar for å bli det han alltid har drømt om? Kommer nummeret med "løven" til å bli så bra som han håper?

Velkommen til latter, spenning og overraskelser!