Arrangement

Skjermbilde 2018-10-18 kl. 16.10.18.png

Den Lille Store Reisen

En stor ballong og en liten fugl, i en forestilling som til inviterer til utforsking av sanser med farger, former og lyder.

LørdagsKilden presenterer: Den Lille Store Reisen

En stor ballong flyr høyt på himmelen, høyere og høyere mot månen og stjernene. Sammen med den lille fuglen Kiwi, tar barn og voksne fatt på et eventyr i en varmluftsballong for å utforske universet og la drømmen om å kunne fly komme til live. Hver dag i et barns liv er fullt av nye opplevelser; de utforsker verden steg for steg. Forestillingen er inspirert av måten barna tenker på, stiller spørsmål, møter nye ting, mennesker og situasjoner. Deres assosiasjoner overrasker stadig, barnas fantasi er stor og ubegrenset, akkurat som universet! Den lille kiwien er som et lite barn; med åpent sinn, nysgjerrig og full av energi.

I trygge og koselige omgivelser inviterer Open Window Theatre til utforsking av sanser med farger, former og lyder. Dette er en unik mulighet for de voksne til å se barna i en ny sosial og kreativ situasjon, som kan bygge sterkere bånd mellom de små og store. Skuespiller og kunstnerisk leder i Open Window Theatre, Dominika Minkacz-Sira, har invitert polsk regissør og scenograf med lang fartstid innen teater dedikert til de aller minste. Gjennom myke elektronikamelodier gir musikken til Jostein Avdem Fretland forestillingen en ambient og eventyrlig atmosfære. Med et moderne uttrykk lager Open Window Theatre figurteater i en frisk kombinasjon av skuespill, dukkeføring og musikk. Ved å samarbeide med kunstnere fra ulike land og kulturer får forestillingene et internasjonalt språk og tematikk som utfordrer publikums fantasi, åpner vinduer og utvider horisonten.

Passer best for barn mellom 1 og 4 år.