Det prates om så mangt på en felles trilletur, fra babysvømming, babysang og den politiske situasjonen i Sør-Afrika - versjon 2 kopi.jpg
17. februar 2020

Aktiviteter med baby

Hjemme i fødselspermisjon?

I fødselpermisjonen kan det være fint å treffe andre som også er hjemme med baby. De fleste aktivitetene  under følger skoleruta og tar fri når skolene tar fri, så det kan være lurt å sjekke kalender og de forskjellige Facebooksidene for oppdatert informasjon. 

Babykino 


Babykino er tilrettelagt for de som er i følge med de aller minste. Under babykinovisningene er det dempet belysning og lyd, det er anledning til å amme og for å gå til og fra salen. 
Babykino avholdes onsdager og torsdager og tilbyr de samme gode filmene som ellers i programmet, inklusive premierer. Ta med sovende eller våkne barn og se film i behagelige omgivelser! Det er av brannhensyn ikke lov til å ha vogner i salene. Vognene oppbevares på tilegnet sted.
Billettpris voksen: 100 kr (spedbarn gratis) 
Se kinoens nettside for program

Babytakeover 

På SKMU blir hele museet babyens tumleplass! En dag i måneden dedikerer kunstmuseet hele huset til små æresgjester med følge. Mellom klokken 11 og 16 er hele Sørlandets Kunstmuseum tilrettelagt for deg som har eller passer baby og småbarn. Eget rom eget for vogner og stell, og et eget rom for mating og samvær. Amming kan selvsagt gjøres hvor enn det måtte passe dere. 
Se skmu for mer informasjon.

 

Babysang 

Holdes blant annet i flere kirker i Kristiansand og i Kilden.


Kilden har babysang hver onsdag. Klokken 11.30 – 12 for barn opp til 6 mnd, og fra kl. 12:15 – 12.45 for de over 6 mnd. For mer informasjon om babysang i Kilden se her

Mer informasjon og full oversikt over flere steder som tilbyr babysang kommer.
Ta en titt i kalenderen i konstruksjonstiden. 

 

Babysvømming og barselbading 


Babysvømming er for de mellom 0 og 2 år. Instruktøren på babysvømming viser, tilrettelegger og veileder foreldre og barn. Det finnes tre forskjellige kurstyper for de under 2. Aquarama tilbyr også småbarnsvømming for de mellom 2 og 4. Mer informasjon om babysvømming finner du her

På onsdager fra 12–15 er det barselbading for de mellom 0–2 år. Det koster 110 kr for deg og minstemann (1 voksen per barn) og dere kan være i vannet så lenge dere ønsker.
Det er ikke instruktør til stede under barselbading. Mer informasjon om barselbading ser du her.

 

Trilletur med DNT Sør


På fredager klokken 10:30 går det felles trilleturer med DNT Sør. Turene varer omkring to timers tid og har innlagt stopp til spising og nødvendigheter. Turene går som regel fra DNTs lokaler i Gyldenløvesgt, men sjekk alltid DNTs Facebookside for oppdateringer. Turene er gratis å være med på, men går du ofte oppmuntres du til å melde deg inn i DNT. 
For mer informasjon om trilleturene se her.

Åpne barnehager


Et pedagogisk tilbud for barn mellom 0 og 6 år i følge med en voksen. Noen åpne barnehager er gratis, andre koster 20 kr. per barn. Det er åpne barnehager i de forskjellige bydelene hver dag i uken, så det går an å gå på en ny åpen barnehage hver eneste dag. Noen åpne barnehager er: Hånes Åpen Barnehage på mandager og Justvik Åpen Barnehage på torsdager. 

Mer informasjon og full oversikt over forskjellige steder kommer. Ta en titt i kalenderen i konstruksjonstiden. 

 

Andre Artikler