Blyanter
04. januar 2019

Dette gleder vi oss til i 2019

5 spennende nyheter å se frem til i det nye året!

Tenk, et helt nytt år ligger foran oss!
12 nye måneder med blanke ark og spissede fargestifter.
Vi har mye å se frem til i 2019, her er fem nyheter vi i Barn i Byen Kristiansand gleder oss til. 

 

Blå Kors + Agder Parkour = SANT!
15. januar åpner Agder Parkour igjen, da som del av Blå Kors som skal drifte både skateparken og parkourparken under ett i Industrigata på Lund. I tillegg til vanlige enkeltbilletter, ulike treningsopplegg og turer skal de også tilby kombobilletter. Om ikke det var spennende nok - så er planene videre et stort aktivitets- og opplevelsessenter for barn og unge. 
Les mer her.

 

Xland på Odderøya
I april åpnes Europas største innendørs klatrepark og landets første innendørs aktivitetspark - på Odderøya! Her blir det spenning og adrenalin i bøttevis.
Les mer her

 

Dyreparken Safaricamp
Til sommeren åpnes Dyreparkens Safaricamp. Der kan man overnatte i ordentlige safaritelt bare et lite løveungebrøl unna parken. I første omgang er det 19 telt (fra 2-6 personer) med egen inngang til Dyreparken og eksklusiv underholdning på kveldstid. 
Les mer her.

 

Geitmyra Matsenter
Til høsten kommer det et helt nytt matkultursenter for barn i Kristiansand. Dette blir et sjømatkultursenter, så her skal det blant annet handle om makrell og sild, fiskesuppe og fiskekaker, Stillehavsøster og skjell, tang og tare. Og her skal barna lære å lage maten på egenhånd, under kyndig veiledning. 
Les mer her

 

 

Barn i Byen - nå 5 ganger i året!
Vi i Barn i Byen gleder oss noe aldeles veldig til å komme ut med 5 papiraviser i år, en mer enn vi pleier å komme ut med. 
I år kommer vi ut tre ganger før sommerferien og to ganger etter sommeren. Det blir, som vanlig, artikler om aktiviteter, tips og inspirasjon til hva du kan finne på. Nå blir det bare mer  av en god ting.  

 

Andre Artikler