hockeyhut.jpg
23. april 2019 Tekst: Martin Granum, foto: Øystein Liebermann

Lån skøyter gratis ved Kompis isbane!

Du har kanskje allerede testet Skøytebanen Kompis på Øvre torv? Men visste du at den nettopp har har fått et nytt tilbud?

Kristiansand Ishockeklubb kan skøyter og is, og det kan nå komme deg tilgode. Klubben har nemlig overtatt en av bodene fra julemarkedet på torvet i desember, og har denne stående rett ved skøytebanen. Herfra låner de i samarbeid med BUA Kristiansand og parkvesenet ut skøyter gratis til byens innbyggere. Med 40 skøyter i alle størrelser i hyllene, gjør det nye tilbudet at du plutselig har en unnskyldning mindre for å ikke prøve deg på glattisen på neste bytur.

I tillegg vil det utvalgte helger bli tilbudt sliping av dine egne skøyter, for det KIK selv omtaler som en “snill pris”.

– Nyslipte skøyter gir en bedre skøyteopplevelse, opplyser Øystein Liebermann i Kristiansand Ishockeyklubb, før han utdyper: – Jo mer nybegynner man er jo viktigere er det å ha en god slip. Følelsen av å ha en skøyte som «biter» seg fast i isen i stedet for å skli «alle veier» er utrolig viktig for mestring og glede. Han legger også til at klubben tilbyr andre ting fra boden som kan bidra til en vellykket skøytetur, nemlig nystekte vafler, boller, kake og varm drikke.

KIKs “hockeyhut” er åpen lørdag og søndag. I utgangspunktet er det dugnadsfolk fra hockeyklubben å finne i den fra klokken 12 til 16, men åpningstidene kan variere noe etter vær og skøyteforhold.

Gå ikke glipp av vår video fra Kompis:


 

Andre Artikler