photo-by-barrett-ward-on-unsplash.jpg
13. mars 2020

Arrangementer og koronavirus

Med link til nyttige nettsider.

I disse ekstraordinære tidene avlyses arrangementer og aktiviteter.
Deriblant har Kilden besluttet å innstille alle publikumsaktiviteter fra og med 11. mars til og med 13. april. SKMU er stengt i en uke fra og med 13. mars, arrangementer, omvisninger og grupper er avlyst i de nærmeste 14 dagene. Bibliotekene er stengt frem til 22.mars. Selvbetjent bibliotekstilbud på hovedbiblioteket og i Vågsbygd er stengt i samme periode. Hvis du har lån hjemme er lånetiden automatisk forlenget på alt bibliotekene har lånt ut. Ingen nye purringer og gebyrer blir sendt ut i perioden bibliotekene holder stengt. Fritidsklubbene og enkelte fritidsgrupper er stengt i samråd med kommunens kriseledelse for å bidra til å stoppe spredning av koronavirus.

Vi i Barn i Byen gjør så godt vi kan med å holde kalenderen vår på nett oppdatert.
Dersom vi har fått beskjed om at arrangementer er avlyst, vil det bli stående på nettsiden tydelig markert AVLYST i overskriften. Men endringer kan skje fort, noen ganger fortere enn vi klarer å oppdatere nettsiden. Så husk å sjekke tilbydernes egne kanaler for å være helt sikre.

Kristiansand kommune har opprettet en egen samleside om koronaviruset. Her finner du nyttig informasjon om skoler og barnehager, nyheter og forebygging. Siden oppdateres kontinuerlig. 
For fakta, råd og tiltak - se Folkehelseinstituttets nettside

 

Hilsen fra
Martin og Mette

Barn i Byen Kristiansand
11. mars 2020

Andre Artikler