11717516_10155933443765144_1388990305405041321_o-1024x696.jpg
23. april 2019

Barn i Byen 8. Sommerutgaven 2017

Barn i Byen gir deg oversikt over sommerens rike aktivitetstilbud for barna.

I denne sommerutgaven av BiB (nr. 8) har vi tatt høyde for både godt og dårlig sommervær. Ullbukse og badebukse, sokker og svømmeføtter, topplue og solbriller, solkrem og votter pluss Yr og Storm er klare for sommeren hos oss. Bare sånn for sikkerhets skyld. 

I dette sommernummeret har vi slått oss sammen med vikinger, forsket litt på hva barna på Tinnheia finner på i sitt nærmiljø om sommeren og filmjuryen vår fra Barnefilmfestivalen har anmeldt vinnerfilmen 'Løvetannbarn.' Turistkontoret kommer med gode anbefalinger og skulle dere sette dere i bilen og ta veien opp Setesdalen, har Christine masse gode tips i løypa til Hovden. Vi har reist lengre enn Hovden og, vi roter ikke bare rundt i vår egne hage og ser om det skjer noe i sidegatene. Nei da. Vi har også vært i selveste utlandet og besøkt Fårup Sommerland for å se hva den store verden har å tilby.

 

Trenger  inspirasjon til lek? Birthe Simonsen forteller om Bro Bro Brille. Er vannet for kaldt synes du? Ikke noe problem med epler og pærer. Kan du Kappe Land? Hvis ikke kan du lære det i denne utgaven.

Vi gir deg mange gode tips til aktiviteter du faktisk kan planlegge, uavhengig av været. Aktivitetskalenderen inneholder en detaljert oversikt over et utall gode tilbud, og dere trenger ikke bruke mange penger eller reise veldig langt for å få finne opplevelser.

Kulturmagasinet Barn i Byen kommer direkte hjem til dere, via byens skoler og barnehager. Du finner også Barn i Byen–Kristiansand nr. 8/17på ulike steder i byen som Aquarama, Kilden, biblioteket, kunstmuseet, Sentraltannklinikken og Kongens senter med mer.

Riktig god sommer!

 

 

Andre Artikler