Arrangement

heikalas.jpg

Konsertforestillingen Hei Kalas og verksteder

LØRDAG 11. JUNI


13-13.45 FORESTILLING
Hei Kalas: Alle synger om hest og hund og katt. Om søte små valper pakket inn i vatt. Men ingen husker kloakkdyra. Kloakkdyr er bra. Stygge dyr er også bra. Hei Kalas! undrer seg over verden og livet og dyra og menneskene. Sangene er morsomme på en trist måte eller triste på en morsom måte. Heidi Marie Vestrheim, Roy Ole Førland og Annikken Theodorsen. Fra 3 år.

13.45-16 VERKSTED
Fremtidsbutikken: Det kommer stadig nye, fine og rare oppfinnelser. Vi skal være oppfinnere og lage våre egne gjenstander av materialer som ellers ikke ville blitt brukt. Gi oppfinnelsen din et navn, og sett den i utstillingen i oppfinnerbutikken! Torleif Birkeland Bay. Fra 3 år.

Minitegneserier: Vi lager minitegneserier med skumle monstre og fantastiske skapninger av tilfeldige streker og former. Espen Terjesen. Fra 3 år.

Folkedans: Felespill, sangdanser og sangleker. Bergen ungdomslag Ervingen. Fra 3 år.

 

 

Lørdager kl. 13–16 tilbyr Barnas kulturhus barnefamilier i Bergen et bredt kunst- og kulturprogram innen musikk, dans, film, teater, drama og visuell kunst. Forestilling kl. 13 og verksteder fra kl. 13.45 til 16.

Gratis: Alle familiearrangement på Barnas kulturhus er gratis.

Hent billetter digitalt! Billetter til Barnelørdag på Barnas kulturhus kan bestilles og hentes på billett.bergen.kommune.no 7 dager før arrangement.