Arrangement

ornette med ungene 3 - Kopi.jpg (1)

Konsertforestillingen «Ornette for ungene» og verksted

Lørdag 2. april

13–13.45 FORESTILLING
Ornette for ungene: Konsert med barnesanger og Ornette Colemans lekne melodier. Barna deltar på elektroniske samplingbokser og klanginstrumenter. Kjetil Møster, Stein Urheim, Jon Hegre og Nils Are Drønen. Fra 3 år.

13.45-16 VERKSTED
Insektenes hemmeligheter: Kom og lag en miniskulptur av ditt favoritt-insekt! Vi modellerer i plastelina og bruker ulike materialer til å lage bein, vinger, øyne og følehorn mens vi prater om de fantastiske og viktige småkrypene vi har rundt oss. Monica Marcella. Fra 3 år.

Teateret i fotografiet: Vi komponerer scener og lager fortellinger ved hjelp av bilder. Hva skal være i forgrunnen og hva skal være i bakgrunnen? Og hvem er aktørene? Maria Helena K. Nerhus. Fra 3 år.

Prikken over i’en: Gjenbruksverksted der vi ved hjelp av transfer-folie og saks skaper nye bilder på malte keramiske fliser. Bildene brennes i keramikkovn og kan hentes en uke senere. Birgit Brühl. Fra 3 år.

Hent billett digitalt! Tilbudet på Barnas kulturhus er gratis, men alle må ha forhåndsbestilt billett (både voksne og barn). Hent billettene dine på bestill.bergen.kommune.no.