Arrangement

picFringe2-1000x667.jpg

På innsiden av brønnen

På innsiden av brønnen av Lil Gorilla Theatre Company
Hvor blir det av mørket når du skrur på lyset? Hvor blir det av ønskene dine som ikke blir til virkelighet? Og hvor mange ønsker har du i løpet av en dag, i løpet av et år, i løpet av et liv? Blir de kanskje liggende på bunnen av en ønskebrønn? Kanskje de ligger der pent og duver og drypper i vannet, lager ekko. Der venter de! Og venter. Og venter. På synet av verden. På å leke med noen. Være til!

Fru Gekko tar deg med inn, til bunnen av ønskebrønnen. Og se, der er også Viki og Didrik, og en streng kone, og en mystisk kunstner. Og kanskje også et av dine gamle ønsker? Eller ett ønske du visste du aldri hadde? Vi tar utsiden inn og innsiden ut, og lager en saktegående, bunnløs hendelse til lek og utfordring. Igjen inviterer Lil’Gorilla til arbeidsvisning på prosjekt Ønskebrønn! Denne gangen fra innsiden av brønnen, med en skisse til interaktivitet i lyd og scenografi. Lil’Gorilla Theater Company utforsker åpne interaktive strategier i teater for barn og unge. Prosjekt Ønskebrønn har fått forprosjektstøtte av Bergen Kommune, og presenteres på Bergen Fringe som work-in-progress.

Aktører:

Roseane dos Reis, Stein Ove Øygardslia, Güliz Portakaloglu, Daina Ulmyte og Irèn Kleiven

Scenografi:

Lil’Gorilla

Komponist/lydlandskap:

Ole André Farstad

Forestillingen Vises 5. septemeber i Sirkusteltet, øvre delen av Nygårdsparken. Forestilling kl 11 for barn fra 4–7 år. Kl 12 og 14 for barn fra 6–12 år. Kr 50/ familiebilett kr 200. Kjøp billetter her