Arrangement

good-time-charlie.jpg

Good Time Charlie - Familiekonsert

Energisk musikk, sprell, deltakelse og allsang - Good Time Charlie sin jubelblues er en familiekonsert med snert!
Good Time Charlie sitt univers med Jubelblues passer som hånd i hanske til en forrykande familiekonsert. Sjangeren er livlig «rhythm & blues», med levende tekstar på vestlandsdialekt om alt fra traktorar og rotekongar til hytteboogiewoogie og lakenskrekk.
Det blir «syng og få svar», dans, og kanskje inviterer vi til klokkespill på scenen? Her er lav mestringsterskel og det blir fort energisk og godt humør når alle deltar og har det gøy sammen. Alt kan skje og alle kan enkelt være med!
Good Time Charlie har stort engasjement når det gjelder å formidle «rhythm & blues» til eit yngre publikum. Med de 3 Jubelbluesplatene “Draumeblues og blåsus” (2013), “Jubel og skrubbsår” (2015) og “Lakenskrekk” (2018) har Jubelblues turnért i stort omfang de siste årene. Good Time Charlie har spilt på Bergenfest Ung, Den Musikalske Stamvegen, Nattjazz, Vossajazz, Balejazz, Sildajazz – blant annet.
I år har Jubelblues gode nyheter med rykende ferske «syng med-videoar» til alle melodiene på Jubelbluesplatene.


Jubelblues sitt mål er å lage verdenss mest elleville musikkfest ved å involvere hele salen i hele konserten! Good Time Charlie byr på gratis rakettur og mirakelkur for den som er sur. Vel møtt på konsert!

Om denne konserten
Velkommen til sommerkonsert på Plenen. I henhold til gjeldende retningslinjer for arrangementer legger vi opp til 600 sitteplasser fordelt på 3 kohorter a 200 sitteplasser. Billettene er unummererte, men dere vil få tilvist en sitteplass av vårt personell. Du velger selv kohort når du kjøper billett, forutsatt at det er tilgjengelige billetter. Det vil være mulig å komme like tett på scenen i alle kohortene. Man kan ikke omgås med hverandre på tvers av kohortene. Det er egne serverings- og toalettfasiliteter i hver kohort. Mer info om smittevern og annet vil bli tilsendt før konserten.

For alle. 20.6. kl 15. Dørene åpner kl 14. Kr 150+bill.avg. Kjøp billetter her