Arrangement

Glimt BIT20.png

Glimt! – Oppleve: «In C»

Alle kan være med på å spille «In C» med BIT20!

Denne sesongen inviterer BIT20 alle til å lære om minimalismen gjennom å spille. På konserten blir «In C» spilt av BIT20 sammen med alle deltagerne på Glimt! – Oppleve. Gjennom dagen har deltagerne fått et innblikk i en av samtidsmusikkens mange retninger.

Det blir også en urfremførelse av et stykke skrevet av barneskoleelever gjennom BIT20 sitt Vi Komponerer!-prosjekt. Elevene fremfører selv verket – også her med minimalismen som bakteppe.

Konsert: Gratis
Deltagelse: 50kr. Meld deg på her

SPILL TERRY RILEYS IN C MED BIT20 ENSEMBLE 
Spiller du et instrument? Så bli med! 
Glimt!– Oppleve er en unik møteplass mellom amatørmusikere og profesjonelle ringrever i BIT20. I dette pilotprosjektet vil du som musiker bli introdusert for en av de mange bølgene innen samtidsmusikken, nemlig minimalismen. Introduksjonen skjer ikke ved å sitte i en forelesningssal, eller ved å måtte høre andre spille, men rett og slett ved musikalsk deltagelse. Det er en kjent sak at det å praktisere er en god måte å lære på. Og med det i bakhodet inviterer BIT20 Ensemble alle som kan spille et instrument, til å være med dem å øve på, og fremføre In C av Terry Riley – et stykke som har betydd mye i samtidsmusikkens historie. Du vil få et intenst innblikk i epoken ved å spille sammen med andre, og gjennom oppfølging med BIT20 Ensembles musikere – til slutt får du fremføre stykket foran et publikum!
Ta sjansen med oss, ta med deg vennene dine, og bli med på denne unike samlingen!

Foreløpig timeplan:

10:30 Oppmøte og registrering
11:00 Samling og informasjon
11:15 Gruppeprøver
12:30 Felles lunsj
13:00 Felles Workshop
15:00 Konsert 
16:00 samling og takk for dagen