Arrangement

Blankobilde_A.jpg

Lantaw Mindanao – Kulturang Pilipino

Bli med på en eventyrlig reise og opplev llippinsk sjarm. Under arrangementet blir det også servert lippinsk varm mat, desserter og drikke – en uforglemmelig smaksopplevelse!

Lantaw Mindanao – Kulturang Pilipino 2016 Lørdag 5. november kl. 17.00 i Fana Kulturhus.

Kulturang Pilipino presenterer Lantaw Mindanao – en forestilling av lippinsk kultur som blir fremvist med forskjellige musikalske stykker. Forestillingen viser forskjellige nyanser i den lippinske kulturarven gjennom kunststykker i folkedans, sanger og melodi- er. Bli med på en eventyrlig reise og opplev landets sjarm. Under arrangementet blir det også servert lippinsk varm mat, desserter og drikke – en uforglemmelig smaksopplevelse! Showet er egnet for alle, ta gjerne med familie og venner. Inntektene går til Hawak Kamay Bergen sine veldedighetsprosjekter på Filippinene.

Dørene åpner kl. 15.00, arrangementstart kl. 17.00.

Billetter: Voksne kr. 100,- Barn (4-12 år) kr. 50,- Bill. salg i dør. NB!: Det er mulighet for å reservere VIP-plasser på de re første seteradene. Disse koster kr. 130,- og bestilles på hawak-kamay@outlook.com eller tlf.: 90643009 / 41008559. Arrangør: Hawak Kamay Bergen