Arrangement

Fargespill 2 Foto_HelgeHansen.jpg

Fargespilldagen

Festmeny med dans, musikk og rytmer presentert av Fargespill.

Lørdag 04. juni er det Fargespill som tar over Festallmenningen for en dag fylt med god stemning og mye energi. Fargespills konferansierer leder publikum på en reise som løfter frem deler av kulturarven som finnes i byen. Reisen starter med tradisjonsmusikk fra Kunamafolket, og fortsetter via Marokko, Iran, Colombia og Ukraina, før den ender med en ny versjon av Beethovens "Ode til Gleden" på swahili.

På menyen står dans, musikalske innslag og muligheten til å lære noen steg, for så å danse med! Det er fri adgang, så her kan store og små ta turen for kunstnerisk påfyll og energisk underholdning.

Fargespill debuterte under Festspillene i Bergen i 2004 og har siden blitt sett av flere hundretusener av publikummere, samt blitt nominert til både Spellemannsprisen og Nobels Fredspris.

Denne dagen blir også et innblikk i ringvirkningene som Fargespill og fargespillerne har skapt siden starten, for Fargespill er mye mer enn forestillingene de setter opp. Organisasjonen fungerer som katalysator for barn og unge og deres historier og kreativitet. Gjennom et trygt og sosialt miljø får fargespillerne muligheten til å finne det beste i seg selv og hverandre gjennom sang, dans og egne erfaringer.

Foto: Helge Hansen

Billetter:
Gratis

Arena:
Torgallmenningen

Varighet:
1 t 30 min

Medvirkende:
Fargespill

Muliggjort av Grieg Foundation