Arrangement

Lystenning-kopi.jpg

2. søndag i advent: Det lyser i høye grender

Ingen jul uten lystenning på Fløyen, og i år tenner vi adventslysene for 23. året på rad. Møt opp på utsiktsplatået kl. 13:15 for tradisjonsrik lystenning, kor og allsang av kjente julesanger. Denne søndagen med Dag Martin Østvold fra Centralkirken & Karl og kor.

Ponniridning
Har du ridd på hest før? Fra Solbakken Gård kommer det to snille og kosete ponnier på besøk fra kl. 11 – 14. Barna kan få sitte på hesteryggen og ri en liten sløyfe på sti i skogen (kr. 50,- betaling med Vipps på stedet og du kan låne hjelm av oss). Møt opp ved atriumet like ved den store lekeplassen.

Juleskogen
I hele desember kan dere besøke den vakre Juleskogen (like bak Fløien Folkerestaurant). Skogen består av 24 trær med miljøvennlig pynt som er laget av kreative barn fra skoler og barnehager i Bergen.

Juleverksted
Finn frem kreativiteten i deg og bli med oss på kreativt juleverksted fra kl. 11 – 14! På Fløyen befinner vi oss midt i den vakre naturen og på juleverkstedet benytter vi naturmaterialer som blant annet kongler, bark og pinner. Lag kreativ julepynt til deg selv eller noen du er glad i (kr. 50,- betaling med Vipps på stedet). Møt opp ved Yurten like nedenfor den store lekeplassen.

Natursti, lek, geiter og noe godt å spise & drikke
Før og etter lystenningen kan dere leke på lekeplassen eller i klatreleken, prøve naturstien vår eller hilse på geitene. Og ikke glem å ta turen innom Fløistuen kafé eller Skomakerstuen for deilig bakverk og noe godt å varme seg på.

Ta med hele familien opp til Fløyen og ta gjerne på dere nisseluer for å komme i ordentlig julestemning.