KODE

KODE4_drømmedryss_10.jpg
TA MED BARNA PÅ KODE!

Barnefamilier inviteres til verksteder hver helg i KODE 4, med et nytt tema hver måned.

Både familieaktivitetene og inngang til KunstLab, kunstmuseum for barn og unge, er gratis for barn i følge med betalende voksen (kr. 120).

Verkstedene arrangeres etter «Dropp innom»-prinsippet, det vil si at man kan komme og gå som man vil, og finner sted i KunstLabs verkstedavdeling. I KunstLab er det ellers stor boltreplass og en rekke aktiviteter man kan utforske på egenhånd sammen med barna. Utstillingen Drømmedryss vises også her, som er en hyllest av bildeboken som kunstopplevelse og har drømmenes forunderlige verden som tema. Her finner man også et eget rom med lesekrok hvor man kan lese sammen med barna og et stort tegnebord.

KunstLab følger museets åpningstid kl. 11-17, mens familieverkstedet stenger en halvtime før stengetid.

Tilbud til barn alle dager:

KunstLab er alltid åpen i KODEs åpningstid. Tegnesaker er alltid tilgjengelig på aktivitetsbord i «glassbollen» i KunstLab, her finner du også sofaer å sitte i og bildebøker man kan bla i sammen med barna.
Aktivitetshefte for Munch-utstillingen i KODE 3 kan du kjøpe i resepsjonen.

Barnas Nyhetsbrev
Meld deg på Barnas nyhetsbrev og få med deg hva KODE har å by på av kunstaktiviteter for de små! Send påmelding til barnaskunstklubb@kodebergen.no. Oppgi gjerne barnets fødselsår, foresattes navn og foretrukket epost.