Arrangement

kunstløype 4.jpg

Barnas KODE

Følg hunden Charlie gjennom Rasmus Meyers samlinger!

Nå har barna fått sin egen audioguide hvor vi følger hunden Charlie sin kunstreise gjennom museet, og vi møter vennene hans som forteller morsomme historier. Barna får utdelt et kart av resepsjonisten, og følger hunde-fotspor på kartet for å finne bildene. Første post er i Blumenthalrommet. Bildene har sensorer markert med en hundepote, istedenfor lyttesignal slik som de voksne har.

Tilbudet passer best for barn mellom 4 og 8 år, og familiene deres.

Aktivitetshefter og en egen kunstspå

Det kan også være kjekt å ha noe håndfast å holde på med når en besøker museet, når det begynner å krible i små fingre. Vi har aktivitetshefter for barn og familier i flere av utstillingene våre med små oppgaver som kan by på nye innfallsvinkler og inspirasjon under besøket.

Det er også laget et eget aktivitetshefte for den populære Cézanne-utstillingen. Det finnes også et aktivitetshefte i KODE 3 og en artig kunstspå.

- Brett din egen origami Kunst-spå! Bruk Kunst-spå for å utforske bildekunst sammen gjennom morsomme oppgaver og tankeeksperimenter! Passer for hele familien. Kunst-spå finner du i resepsjonene i KODEs kunstmuseer.


Åpningstider:

KODE 2:
Tirsdag - fredag kl. 11.00–16.00
Torsdag: 11.00–20.00
Lørdag og søndag: 11.00–17.00

KODE 3:
Tirsdag - fredag kl. 11.00–16.00
Lørdag og søndag: 11.00–17.00

Priser

Voksen kr. 150
Student kr. 100*
Barn under 18 år kr. 0
KODE medlem kr. 0
Grupper: rabatt etter avtale
Bergenskort: Gratis okt–april, 25% rabatt mai–sept.

Billetten gjelder for alle KODEs kunstmuseer i to påfølgende dager.