Arrangement

TBR_vilvite illusjoner_103-kopi.jpg

OppdagelsesSommer på VilVite

Velkommen til en sommer full av oppdagelser, undring og lek på VilVite!

Her får dere aktiviteter for hele familien, og vi har åpent hver dag i hele sommerferien.

VilVite er for alle som liker å utforske naturvitenskap og teknologi – eller bare vil ha det gøy! Den store utstillingen er full av interaktive installasjoner hvor du lærer med hele kroppen. La deg fascinere av illusjoner og opplev spennende eksperimenterer i vitenshowet «KjemiMagi»! 

Hjernen og tarmen – ny utstilling
En stor nyhet denne sommeren er utstillingen «Hjernen og tarmen». Gå gjennom tarmtunellen og utforsk det dagsaktuelle temaet om dialogen mellom hjernen og tarmen! Her lærer du om hvordan maten du spiser kan påvirke tankene dine ved hjelp av de gode bakteriene i tarmen.

Bli også med på en spennende ekspedisjon i den interaktive animasjonsfilmen «Reisen til tarmen», og bli kjent med Trygve og bakterievennene hans. 

Programmet vil variere noe gjennom sommeren og overraskelser kan poppe opp!

Begrenset antall
Som kunnskapsformidler er det viktig for oss at alle gjestene våre har trygge og positive opplevelser, og at vi sammen bidrar til å forhindre spredning av koronaviruset.
For å trygge både deg og våre ansatte, har vi på plass gode smittevernstiltak med vekt på hyppig renhold. 

 

Denne sommeren begrenser vi antall gjester i tråd med retningslinjene fra myndighetene. Sjekk derfor info om billett på forhånd. Du kan se programmet og kjøpe billett på vilvite.no

Velkommen til å utforske og ha de gøy sammen på VilVite! 

Åpent hver dag 20.6–16.8 kl 10–17: Dagen deles i to. 10.15–13.15 og 14–17