Arrangement

image8.jpeg

Spill deg aktiv på VilVite

Nyhet denne sommeren er aktiviteter som kombinerer spill og fysisk aktivitet. Det er gøy, engasjerende, og du bruker både hode og kropp mens du spiller og løser utfordringer. Du kan velge å gjøre aktiviteten alene eller sammen med andre.

Utforsk den store utstillingen, prøv nyhetene som motiverer til fysisk aktivitet hvor du kan klatre, spille, teste reaksjonsevnen og konkurrere. Se naturen fra et nytt perspektiv og lær om naturens prosesser, oppdag samspillet mellom hjernen og tarmen, lek med vann i havsonen og mye mye mer. Denne sommeren kan du finne nye favoritter hos VilVite.

Utstillingen er åpen 10–17 i helger og i sommerferien 23.6–14.8: Velg billett 10–13.30 eller 13.30–17

På programmetAktiv løype!
Hvem har familiens beste reaksjonsevne og hvem kan sitte lengst i 90 grader? Bli bedre kjent med installasjonene våre og med hverandre i en aktiv og morsom aktivitetsløype som passer for hele familien.

Sirkus Belly
Bli med på klovnesprell med Sirkus Belly og lær om fordøyelsen. I denne aktiviteten får barna møte sirkusdirektøren, ballerinaen eller klovnen fra «Sirkus Belly». Barna får være småklovner og trener på ulike sirkusøvelser og morsomme klovnesprell. Etter aktiviteten blir sirkusartisten sulten og på jakt etter mat bak manesjen finner han rare ting i skuffene sine. Barna lærer slik om fordøyelsessystemet, fra begynnelse til ende.
Passer for: 4 til 7 år. 
Varighet: 15-20 min

Aktiv med micro:bit


Bli med på lek med micro:bit der du kan programmere den lille datamaskinen med Stein-Saks-Papir-leken eller andre fysiske leker. En vitevert gir en innføring i hvordan du får micro:biten til å gjøre som du vil.
Passer for: Fra 10 år
Varighet: Ca 1 time

Vitenshow


Det blir kule eksperimenter – og kanskje noen smell? Ikke bare blir det moro, du kan lære noe også!

Se oppdatert program på vilvite.no